• Briards-Jardin-De-Seigle
 

Een week van wachten, blijdschap, geluk en ook afscheid nemen


Lieve puppy mensen , het was een zeer drukke en soms vermoeiende tijd, ik heb zo genoten van dit 1e nest van Keira dat ik dat al weer snel vergeten ben. De bezoekdagen waren heel gezellig en leerzaam.  Bij het zien van zoveel blije gezichten werd ik heel erg trots en blij. Voor mijn gevoel heb ik er niet alleen puppyeigenaren maar ook veel vrienden bij gekregen. Ik kan alleen maar zeggen dat al mijn pupjes een fantastisch nieuw thuis hebben gekregen . Het afscheid nemen was zeker niet makkelijk vaak heel emotioneel maar ik weet zeker dat ik een aantal pups zeer zeker terug ga zien. Ik wens iedereen veel geluk en een hele mooie tijd met hun mooie en lieve Briard pup.


Ik wil Hennie en Rita Kleinlugtenbelt en Jos bedanken voor de hulp,  steun en zorgzaamheid die ze mij in al die weken gegeven hebben. 


Al met al ik ben supertrots!!!!

Ook ik mag nu gaan genieten van mijn mooie meisje Vaja die bij ons mag blijven.

Liefs Stasja.